terug

Beek-Neerbeek, Krijgershoek 26

VERKOCHT

HALFVRIJSTAANDE HOEKWONING MET BERGING EN RUIME TUIN MET EEN VRIJE ACHTEROM

Woning specificaties

Bouwjaar: 1957Perceeloppervlakte: Ca. 400 m2Woonoppervlakte: 90 m2Inhoud: Ca. 419 m3 incl. bergingOnderhoud: Goed

Beschrijving

Souterrain:
Provisiekelder (4,10 m x 2,01m), toegankelijk via de keuken.
Begane grond:
Hal met tegelvloer, meterkast/garderobenis en een toiletruimte. L-vormige woonkamer (ca. 25 m2) met laminaatvloer en schouw. Gesloten half betegelde keuken (ca. 13 m2) met laminaatvloer en een eenvoudig keukenblok voorzien van gaskookplaat en afzuigkap. Via keuken toegankelijke verwarmde berging (4,03 m x 2,52 m) met vliering, wasautomaataansluiting en tuindeur. Geheel omsloten royale nader aan te leggen tuin met terrassen, houten tuinhuis (ca 5 m2) en een vrije achterom via houten toegangsdeur.
1ste Verdieping:
Overloop met vlizotrap naar de zolder. Vier slaapkamers, groot respectievelijk: 3,84 m x 2,99 m, 4,21 m x 2,69 m met muurkast, 3,02 m x 2,26 m met muurkast en ca. 6 m2. Geheel betegelde badkamer (2,01 m x 1,09 m) met douche en wastafel.
2de Verdieping:
Bergzolder met wandopstelling van de cv combiketel (Remeha Avanta HR, 2019).

Kenmerken

Deze woning heeft kunststof kozijnen met dubbele beglazing en er zijn diverse rolluiken gemonteerd. Het perceel dient nog kadastraal uitgemeten te worden op kosten van de koper. De woning is eigendom van ZOwonen te Sittard, waarbij samen met John Driessens Makelaardij een kans op de woningmarkt wordt aangeboden om een eigen woning te kunnen kopen. Deze woning is dan ook nadrukkelijk enkel bestemd voor eigen gebruik en niet voor o.a. beleggings- en/ of verhuurdoeleinden dan wel door-verkoop. In de koopovereenkomst zal deswege een antispeculatie-beding worden opgenomen.
Locatie: op de hoek Krijgershoek en Leenhofstraat in het kerkdorp Neerbeek gelegen nabij de uitvalswegen naar A2 en A76. 

2D/3D Tekening

Maak een afspraak voor bezichtiging