terug

Elsloo, Meerdel Kavel 10

VERKOCHT

OP FRAAIE LOCATIE HALFVRIJSTAANDE NIEUWBOUWWONING MET AANBOUW EN TUIN 

Woning specificaties

Bouwjaar: Te realiseren nieuwbouw start januari 2023, aanvaarding oplevering maart 2024Perceeloppervlakte: 308 m2Woonoppervlakte: 154 m2Inhoud: Ca. 680 m3Onderhoud: Goed

Beschrijving

Begane grond:
Entree/hal met meterkast en een toiletruimte met hangcloset en hoekfonteintje. Woonkamer met trapkast en in de aanbouw openslaande tuindeuren naar de achtertuin. De open keuken is gesitueerd aan de voorzijde en de keukeninrichting is voor rekening koper. Totale oppervlakte woonkamer en keuken: ca 62 m2. Een schuifdeur geeft toegang tot een portaal met trapopgang naar de 1ste verdieping. Tuinen en bestratingen zijn nader door de koper aan te leggen.
1ste Verdieping:
Overloop met vaste trap naar de zolder en 3 slaapkamers groot respectievelijk: 6,00 m x 3,23 m, 3,79 m x 2,30 m en 3,27 m x 3,10 m. Badkamer (2,80 m x 2,10 m) met inloopdouche, wastafel en hangcloset.
2de Verdieping:
Overloop met technische ruimte met opstelling warmtepomp, boiler en wtw installatie. Zolderruimte met aansluitpunten voor de wasapparatuur.

Kenmerken

Deze te realiseren nieuwbouwwoning wordt aangeboden namens Smeetsbouw B.V. De binnenwanden worden behangklaar opgeleverd en de plafonds met structuurspuitwerk. Er worden hardhouten kozijnen met isolerende beglazing toegepast. Het zadeldak wordt voorzien van vlakke betonpannen en 13 stuks zonnepanelen. Er zal duurzaam gebouwd worden conform BENG eisen voor nieuwbouw.
Locatie: in kindvriendelijke buurt nabij wandelgebied en uitvalswegen. 

Maak een afspraak voor bezichtiging